Hi allemaal, 

ik krijg toch nog ondanks 2 jaar in bladel vragen over bladel hihi

wij gingen 2 jaar geleden kijken in bladel bij een woning. daaruit waren we eerst van jaa dat is verweg van onze familie, maar als gauw waren wij eens met elkaar.
en toen kwam het stukje dat wij het de familie en vrienden vertellen. en ja sommige vonden het niet verstandig want jullie weten wel elk huisje heeft zijn kruisje en die hadden wij ook gewoon.

maar wij waren eigenwijs en gingen toch, uiteindelijk na 2 jaar is onze relatie onwijs sterk geworden,

we moeten dingen nu echt zelf oplossen zonder iemand anders hulp, je kan nu niet zomaar naar familie toe of naar vrienden. en omdat we eigenlijk ECHT met het gezin zijn. zijn wij zo hecht en sterk met elkaar. 

en als ik naar dit gezin nu kijk ben ik zoooo gelukkig toen ook natuurlijk wel, maar gewoon trots op wat we hier hebben opgebouwd.

daan die nu een vast contract heeft, ik die een jaar al bij een leuke baan werk. en de kinderen die het onwijs leuk hebben op school en vriendjes aan het maken zijn. 

ja ben de gelukkigste vrouw op deze wereld. 

en door de woningruil zijn wij natuurlijk nog steeds bezig met het huis, we doen alles stapje voor stapje, de muren allemaal zijn nu wel gedaan het is nu alleen de trap boven nog en overal een nieuwe vloertje in maar dat komt met zijn tijd wel :) 

ik ga de boys nu ophalen van school. en jullie horen wel snel weer wat van mij:) 

 

xx ashley